torsdag 18 juni 2009

Sommar??

Det regnar ute...riktigt öser ner och blåser! Kan inte tro att det är mitten av juni! Bläh! Tur då att man kan muntra upp sig med att lyssna på Robbie Williams live at Knebworth och minnas när vi var och såg honom i Göteborg på Ullevi. En varm, solig sommardag med massor av folk och en stämning som nästan gick att ta på, men inte kan beskrivas i ord! Sedan surfar jag som vanligt runt på olika bloggar och gottar mig i alla tips på allt från inredning till midsommarmat.
På måndag åker vi till Grekland, Halkidiki och det ska bli så härligt! Älskar känslan man har när man anländer till flygplatsen, checkar in och får sätta sig i sin flygstol.... längtar efter att ta min första drink på någon mysig grekisk restaurang. Jag ska dokumentera ordentligt så ni får se bilder sen.
Imorrn är det ju midsommarafton och jag vill önska alla en riktigt härlig midsommar med goda vänner och god mat! Hoppas att solen skiner på er, var ni än är.

2 kommentarer:

 1. Gissar att ni längtar efter er resa. :-) är allt lite avis. Öl på uteservering i solen & salta bad. :-)

  Robbie Williams låter härligt. Själv ser jag fram emot U2 på Ullevi i sommar. :-)

  Ha en skön midsommar!
  Kram InneoUte-Malin

  SvaraRadera
 2. skickar dej en midsommar hälsning här från oahu...det blir nog lite hula hula imorgon istället för dans kring midsommarstången :)

  SvaraRadera