fredag 12 juni 2009

Mys i biomörkret...

I onsdags hade jag mitt homeparty och det var riktigt kul! 12 shoppingglada tjejer och en massa härliga tjejgrejer blev en kanonbra kombination! Jag bjöd på pastasallad och hembakad rabarber/blåbär/hallonpaj som är världens enklaste att göra! Man bara häller bären och rabarbern i en form, (smöra botten lite först), pudrar lite potatismjöl så det täcker och lite socker över, kramar ihop smör, mjöl och havregryn eller müsli på känn och strösslar det över det andra i formen. Skjuts in i ugnen på ca 200° i kanske 20 minuter, beroende på hur stor form man har. Man ser ju när det är klart. Smidigt och snabbt!
Ikväll ska nog sambon och jag gå på bio. Vi ska utnyttja ett bio-paket de har på O´Learys, (i vår stad i alla fall), där man äter och får en biobiljett för 159 kr! Riktigt smart upplägg! Det blir nog filmen Baksmällan. Den verkar rolig och störd, precis som oss! ;-)
Ha en skön helg, trots allt regn!

2 kommentarer:

  1. Haha! Låter som en toppenkväll! Ha så mysigt!! Vi ska till Kolmården på måndag-tisdag och det blir nog faktiskt lite övernattningar i Kax från tisdag kväll till torsdag förmiddag!! WHIEE! Maran kan stilla sitt Monnebehov lite! ;) Hoppas du inte jobbar från 7 till 22! :) kraaaam!

    SvaraRadera
  2. homeparty mys mys.... sv nej det var tyvärr inte Ross...men stora gubben var Oliver Platt och tjejen var gilmore girls tejen :)

    SvaraRadera