söndag 17 maj 2009

Ren tvätt och liljekonvaljer...


Jaha, då har en helg till kommit och gått. Vi har hunnit med mycket! Rensat trädgården från grenar som var kvar efter trädfällningen, räfsat och klippt gräset. Jag rensade ur ena rabatten också, vilket slitgöra det var! Jag avskyr verkligen ogräs! Tur att det mesta har väldigt grunt rotsystem. Idag var jag och sambon på IKEA, (vilket faktiskt var väldigt längesen), och där köpte jag ett tre-pack doftljus som doftar precis som Yankee candles cotton clean, eller vad de heter. Köper man ett sådant ljus så kan det kosta runt åttio spänn för ett litet, men ett tre-pack på Ikea kostar 49 kr! Jag gillar verkligen när man får mycket för pengarna. Passade på att köpa värmeljus som doftar liljekonvalj så nu kan hela huset dofta sommar och ren tvätt! Mmmm..!
I veckan som gått så fick jag en ny Leila-tidning och den är bara alldeles underbar... med snygga bilder, bra tips om t.ex grönsaksodling och hur man inreder sitt sommar-utekök samt flera förslag på webbsidor där man kan köpa både lavendel och tårt/cupcakesgarneringar. Jag vill vidarebefordra dem här: www.kakburken.se och www.egnersvaxter.se. Det var bara två sidor och i tidningen fanns det ju fler.
För er som gillar choklad kan jag tipsa om Lindts nya smak Blueberry intense. Helt ljuvlig! Nu ska jag nog sätta mig med min blueberry-choklad och läsa igenom Leilas country living en gång till...

1 kommentar:

  1. Hej darling! "Kakburken" är en höjdarsida som jag spanade in för ett tag sedan. Helt ljuvlig! :) Tror att tom jag kan baka snygga cupcakes med de tillbehören!!
    Hoppas att allt är bra med dig annars!! Hälsa C!
    kram Marie

    SvaraRadera