torsdag 29 augusti 2013

Lite funderingar.En fantastisk bild som jag hittade på Flickr. (Fotografen kallar sig Swaily o heter Claudio Parente.)
Idag är jag väldigt trött och seg. Vaknade med huvudvärk och trots att den botats med värktabletter är jag fortfarande trött. Det var faktiskt extremt skönt att lämna pojkarna på förskolan idag!
Har ni också känt ibland att ni spyr på vissa statusuppdateringar på facebook? Det känns ändå många gånger som att man måste gilla, annars är man barnhatare, jävligt konstig eller bara dryg. Eller? Är det bara jag som upplever det?
Sedan måste jag bara tycka lite om att de stängt Lundsberg. Shit, vad bra! Äntligen markerar de ordentligt att det inte är okej som de beter sig där och de utsatta eleverna borde ju känna lättnad! Steffo satt på nyhetsmorgon idag och sa att det var synd om eleverna och det kanske det är på sätt och vis, men det är väl de som är orsaken till stängningen? Sedan kan man ju undra vad lärarna sysslat med.

1 kommentar:

  1. Håller med om allt. Vi måste komma ihåg att ungdomarna som går på dessa internatskolor bildar nätverk och säkerställer via sina föräldrar att de får makt i samhället i olika avseende och verksamheter. Vi andra då......trots att vi är smarta så har vi inte förmågan att ta oss in!

    Jag tror att alla svenskars ögon är torra.

    SvaraRadera