tisdag 4 september 2012

Förklaring och inspiration.

Apropå förra inlägget så vill jag bara poängtera att jag inte känner så jämt utan framför allt om jag får sova för lite! Just nu känner jag inte så utan tycker att grabbarna är helmysiga och vi har det bra här hemma. Men jag är ju trött och då blir man mindre motståndskraftig så minsta lilla sak som går snett gör att hela världen tippar över och allt blir upp och ner. Det svänger hela tiden, man får verkligen leva i nuet!
Vi har ju inte fått någon ordentlig ordning på pojkarnas rum än. Vet inte riktigt hur vi ska ha det. På Hemnet får man massor med inspiration och tips på smarta lösningar. Tänk vad mysigt ett barn måste tycka att det är med en trappa upp inne i väggen så man kan gömma sig.  
Ce97fe712768eacb706cf8c3fb737490
Här gillar jag målningen på väggen. Visst blir det lekfullt? 
Nåväl, bara lite svammel. Nu ska jag packa skötväskan för imorrn ska jag och boysen åka till 
Skillingaryd. Hälsa på fina Emma o Alice!
Kram på er!

2 kommentarer:

 1. Styleroom har många fina rum oxå! Det är jättesvårt med barnrum eftersom det lätt ser rörigt ut. Vi har mycket saker i vardagsrummet fortfarande :-) Roligast att leka där alla andra är såklart... :-)

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Jag har en tävling i min blogg just nu. Du har chansen att vinna två fina ljusrosa kannor i stengods. För att delta ska du endast dela med dig av ditt bästa smoothie/juice-recept! Enkelt va? Kom igen och ta chansen vettja!

  Länk till tävlingsinlägget; http://stephaniesmat.blogg.se/2012/september/tavling-tva-kannor-i-stengods.html#comment

  Mvh Stephaniesmat

  SvaraRadera