måndag 27 februari 2012

Tack alla vänner!

 Hej hopp! Den senaste veckan har vi ju haft en del besök och därmed fått många fina presenter! Mycket kläder i varierande storlekar, det ni ser på bilden ovan är bara ett fåtal av de plagg vi fått. Stort tack allihop, ska bli så kul att få klä dem i sina nya kläder så småningom!
Vi fick även ett par Mina första år-böcker att fylla i. Jättefina! De är köpta i en rätt nyöppnad barnbutik i Jönköping som heter Katani. De ska tydligen ha väldigt mycket kul, lite annorlunda barnprylar. Jag blev extremt sugen på att åka dit själv och shoppa.
För bara en liten stund sedan hade jag sällskap av barnens farmor. Claes ville åka och träna så hon kom hit en sväng och satt med en i taget i famnen så jag hann äta lite. Tur att hon bor så nära, det tar bara en minut för henne att gå hit. Jag trodde att det skulle vara lugnt för de hade nyss ätit när Claes åkte, men de vaknade och var lite kinkiga båda två. Så tji fick jag som tänkt äta och sedan kanske vila en stund. Då känns det bra att man snabbt kan få hjälp. :-)
Nä, ska nog passa på att äta lite till nu när de sover och Claes är hemma igen.
Ha det gott!

1 kommentar:

  1. Om jag vore närmare dig skulle du få en stor kartong med mysiga barnprylar. Kram från cybermorsan!

    SvaraRadera