fredag 10 februari 2012

Några tidiga bilder.

 Här är jag precis nyförlöst och har rullats in i min säng på neoavd för att få ha båda på bröstet en stund. det var en häftig känsla!
 Sedan fick vi en frukostbricka, men egentligen ville vi bara sova! Detta var typ halv sex på morgonen. Jag hade ju dock gjort åt så mycket energi under förlossningen så jag behövde äta något.
 Lite gulsot hade de så de fick ljusbehandling och till en början hade de sensorer för att se hjärtfrekvens och dylikt, vilket gör att de ser sjuka ut, men det var de inte. Så är det för alla för tidigt födda.
Första badet. Jack- tvilling nr ett- var rätt missnöjd tills han kom ner i vattnet, då var det riktigt mysigt! Jag ska lägga ut fler bilder från tiden hemma också, men det tar vi senare. Kan ju vara kul att veta att vi inte längre är under neo hemsjukvård utan blev helt utskrivna i onsdags. Vi fick lämna själva neonatal för en vecka sedan, eller nästan två veckor sedan. Tack och lov, för även om det var skönt att ha personal som man kunde ringa på om det var något så var det ännu skönare att komma hem till sin egen miljö och bara börja bli en familj!
Jag skriver inte så ofta som ni märker, men jag känner att tiden inte riktigt räcker till. Det kommer bli rätt sporadiskt, men lite då och då kommer jag uppdatera i alla fall.
Ha en trevlig helg!

4 kommentarer:

  1. Vad skönt för er att ni fått komma hem. Lycka till och försök njuta av tiden ni har framför er, den är oslagbar <3

    SvaraRadera
  2. Underbara bilder på er. <3 längtar så efter er!

    SvaraRadera
  3. Åh vad roligt att se!!! Bara 1 vecka tills vi ses älskade fina familjen. PUSS PUSS <3

    SvaraRadera