tisdag 6 april 2010

Trött helg, men rolig ändå!
Har inte varit så flitig med bloggandet, men det beror på att jag har jobbat hela påskhelgen och därmed varit så trött att jag inte orkat plita ner en enda rad! Nu har inspirationen börjat komma tillbaks och den värsta tröttheten har släppt. Idag var jag ute i trädgården och räfsade ihop några högar med kladdiga löv och gamla pinnar som drog ner skönhetsfaktorn. Det börjar ju bli vackert igen när snödroppar, krokus samt tulpanerna så sakteliga vaknar till liv. Dock ångrar jag nästan att jag så ivrigt matade fåglarna under vintern för det är ett täcke av fågelfrön på halva gräsmattan som gör att det ser så skräpigt ut! Har försökt räfsa bort lite, men det är ju nästan omöjligt! Skulle vilja dammsuga gräsmattan, men det funkar nog inte så bra heller... nåja, fåglarna har varit mätta under vintern i alla fall och det är väl huvudsaken.
Idag har sambon varit hemma sjuk. Han är förkyld och hostig. Vi tog ändå en liten sväng till Gränna och fikade på Fiket. Det fik jag gillar bäst där. (Oj, det blev "fik" många gånger!) Nu ligger han i soffan framför Tv:n och hostar. Samt tar tempen. Stackarn... han är nog döende... ;-)
På påskafton fick jag en fin turkos tunika av honom, bara så där! Vi hade sagt att vi inte skulle ge varann något för det kändes inte nödvändigt och så går han ändå och köper en present! Jättegulligt, jag blev kanonglad! Puss på dig, älskling. :-)

2 kommentarer:

  1. manflue! ;-)
    hoppas han kryar på sig snart!

    gulligt med tunikan!

    SvaraRadera
  2. Vad det den fina du hade på dig i lördags? Om det var det så var den supersnygg. Martin är också lite hostig kanske samma smitta som din man :)

    SvaraRadera