tisdag 3 april 2018

Rensa och förnya!

Pin me • @Irnamulderx ✿
Så här är det; jag skulle allra helst vilja bo i en lägenhet på markplan med uteplats. Nu verkar det vara... ja, inte omöjligt, men förbaskat svårt att få tag i en sådan. Då börjar det klia i mina "göra-om-fingrar". Har redan köpt tapet som jag tänkte använda i vardagsrummet och har fått en snygg lampa  av mamma som ska upp, men nu börjar jag klura på hallen också. Jäkligt trött på min hatt- och skohylla. Så vanligt och trist. Nu skulle jag vilja göra ungefär som på bilden. Snyggt OCH praktiskt! Win win!
Har påbörjat rensning i mitt hem också. SÅÅÅ skönt att bli av med saker som bara stått i ett skåp och samlat damm! Rensar själen gött med. Om ett par veckor ska jag och pojkarna stå på loppis. De har rensat ut ett gäng gosedjur bl a de inte vill ha längre som de ska sälja. Sedan blir det lite annat oxå. :-)
Hoppas ni har en bra tisdag efter påskledigheten!

2 kommentarer:

  1. Jag bevittnade omedelbart resultat inom tre dagar efter att ha kontaktat kommunikationen med Dr.Oduduwas Love-spell caster för att få tillbaka min ex pojkvän efter 3 månader vi har bott iväg, jag är glad att rapportera att min man och jag är tillbaka på spår kom tillbaka till mig med mer kärlek och förtroende.
    Min djupa tacksamhet går till Dr.Oduduwa lunchade en magisk kärleksspell på min vägnar i hans tempel. Det var efter tre dagar min ex ringde mig på telefonsamtal för att be om ursäkt och be om förlåtelse, jag fick ett telefonsamtal från Anderson min man idag, han kommer hem, jag är väldigt glad eftersom det här är det bästa som någonsin hänt mig det här år. Jag rekommenderar starkt samma DrOduduwa till alla som läser detta sanna livsförklaring, om du söker återförening med familj, kärleksspell för att få tillbaka ex-älskare, kärleksspell för att bygga förtroende och matighet i ett förhållande och också sex äktenskapsrådgivande böner för att återställa brutna hem.
    Oduduwa kontakt: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  2. Jag vill tacka chef Dr Rika för den växtbaserade HIV-medicinen han gav mig och min dotter, jag led av HIV när jag födde min dotter och det var så min dotter fick sjukdomen indirekt från mig, men till Gud vara härlighet att jag läker med örtmedicinen som Chief Dr Wealthy gav mig när jag mailade honom. Jag vill använda detta medium för att berätta för alla att lösningen på vår sjukdom har kommit, så jag vill att du ska kontakta denna stora healer på hans e-postadress: wealthylovespell@gmail.com med honom alla dina smärta kommer att försvinna, jag är verkligen glad idag att jag och min dotter botas av hiv, vi är nu negativa efter att ha använt hans örtmedicin, min specialistläkare bekräftar det. än en gång säger jag ett stort tack till dig chef Dr Rika för att läka händerna på mitt liv och min dotter, jag säger att Gud fortsätter att välsigna dig rikligt och ge dig mer kraft att fortsätta hjälpa dem som behöver din hjälp. e-post honom nu väntar han på att ta emot dig. {wealthylovespell@gmail.com} eller What's App +2348105150446

    SvaraRadera