onsdag 18 april 2018

Dags att gå vidare.

wkarins
Sååå mycket planerande nu inför min flytt! Bara en sådan sak som hur jag ska flytta mina grejer..! Men har fått tips om att hyra skåpbil på Ikea så det blir det nog.
Har börjat packa lite. Fick några banankartonger på jobbet och fler lär det bli. Måste bara säga att jag blev så glatt överraskad igår; när jag skulle bära ut lådorna till bilen såg en av städarna att jag inte kunde ta alla själv så han erbjöd sig hjälpa till och bar ut några till min bil. Så himla snällt!!
Sedan funderar jag ju redan på hur jag ska inreda lägenheten och balkongerna! Det är en balkong på morgonsolsidan och en där det är kvällssol. Älskar det!! Ser fram emot att titta på solnedgången över landsjön, kanske medan jag tar ett glas vin eller bara myser med min älskling och/eller barnen.
Även om jag inte fick en lägenhet på markplan känns det så bra att jag tackade ja till denna! Nu har jag hunnit få distans till allt som var innan jag flyttade från Kaxholmen och min tid i Huskvarna har liksom passerat. Finns ingen orsak för mig att bo kvar här.
Ikväll ska jag och Krylla gå ut och äta och fira att vi varit tillsammans i ett år! Helt galet vad fort tiden går! Ser fram emot kommande sommar och allt vi ska hitta på tillsammans! Puss älskling!
Ha en fin onsdag, folks!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar