onsdag 18 april 2018

Dags att gå vidare.

wkarins
Sååå mycket planerande nu inför min flytt! Bara en sådan sak som hur jag ska flytta mina grejer..! Men har fått tips om att hyra skåpbil på Ikea så det blir det nog.
Har börjat packa lite. Fick några banankartonger på jobbet och fler lär det bli. Måste bara säga att jag blev så glatt överraskad igår; när jag skulle bära ut lådorna till bilen såg en av städarna att jag inte kunde ta alla själv så han erbjöd sig hjälpa till och bar ut några till min bil. Så himla snällt!!
Sedan funderar jag ju redan på hur jag ska inreda lägenheten och balkongerna! Det är en balkong på morgonsolsidan och en där det är kvällssol. Älskar det!! Ser fram emot att titta på solnedgången över landsjön, kanske medan jag tar ett glas vin eller bara myser med min älskling och/eller barnen.
Även om jag inte fick en lägenhet på markplan känns det så bra att jag tackade ja till denna! Nu har jag hunnit få distans till allt som var innan jag flyttade från Kaxholmen och min tid i Huskvarna har liksom passerat. Finns ingen orsak för mig att bo kvar här.
Ikväll ska jag och Krylla gå ut och äta och fira att vi varit tillsammans i ett år! Helt galet vad fort tiden går! Ser fram emot kommande sommar och allt vi ska hitta på tillsammans! Puss älskling!
Ha en fin onsdag, folks!

2 kommentarer:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare.
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera
 2. Jag bevittnade omedelbart resultat inom tre dagar efter att ha kontaktat kommunikationen med Dr.Oduduwas Love-spell caster för att få tillbaka min ex pojkvän efter 3 månader vi har bott iväg, jag är glad att rapportera att min man och jag är tillbaka på spår kom tillbaka till mig med mer kärlek och förtroende.
  Min djupa tacksamhet går till Dr.Oduduwa lunchade en magisk kärleksspell på min vägnar i hans tempel. Det var efter tre dagar min ex ringde mig på telefonsamtal för att be om ursäkt och be om förlåtelse, jag fick ett telefonsamtal från Anderson min man idag, han kommer hem, jag är väldigt glad eftersom det här är det bästa som någonsin hänt mig det här år. Jag rekommenderar starkt samma DrOduduwa till alla som läser detta sanna livsförklaring, om du söker återförening med familj, kärleksspell för att få tillbaka ex-älskare, kärleksspell för att bygga förtroende och matighet i ett förhållande och också sex äktenskapsrådgivande böner för att återställa brutna hem.
  Oduduwa kontakt: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera