söndag 13 januari 2013

Don´t look back. You´re not going that way.

Nytt år. Vilket innebär så många möjligheter av förnyelse, förbättring eller förändring. Det här kommande året kommer ju för mig att handla om att följa våra pojkars utveckling. Samtidigt ska jag försöka lägga lite mer tid och fokus på mig själv. Vill verkligen ta tag i träningen igen, nu blir det endast promenader med vagnen, vilket inte är att förakta, jag får vardagsmotion och den extra tyngden jag antingen puttar på eller håller emot i nerförsbackar gör ju att jag får ut lite mer av promenaden. :-) Men jag behöver öka tempot så att förbränningen ökar och det tänkte jag göra på en crosstrainer på ett gym.
På torsdag fyller våra bebisar ett år! De är inga bebisar längre. För ett år sedan var jag alltså höggravid nu och hade ingen aning om vad som komma skulle! Tur det. Och då syftar jag på förlossningen.
Imorrn ska jag ta med mig grabbarna och åka på mamma-träff, kan man kalla det. Vi var rätt många som gick hem och skulle ha barn ungefär samtidigt på jobbet och imorrn ska vi äntligen träffas allihop! Om nu alla kan komma. Vi är väl inte riktigt allihop, men i alla fall fem stycken morsor. :-)

Pojkarna provkör sin gå-vagn de fick i julklapp. Jack kör.

Har jag förresten berättat vad jag- och faktiskt Claes- fick i födelsedagspresent? Jo, en hotellnatt! Mina fina vänner gick ihop och betalade för oss båda för jag hade sagt att jag önskar mig sömn i present och då tänkte de att jag/vi skulle få det. :-) Den 26/1 ska vi till hotell Savoy i jönköping och bara ha det gott!  
Puss på er! 

1 kommentar:

  1. Åh vad tiden går och vad stora de har blivit. Vilka vänner du har som tänker till och ger er det absolut bästa man kan få som småbarnsförälder.

    Förresten...tack för din kommentar i min blogg!

    Kram

    SvaraRadera