lördag 3 november 2012

Vin, vänner och tjejsnack!

Hallå! Läget? Vad gör ni denna helg? Tänder ljus på någons grav? Själv var jag på vinprovning igår och det var jätteintressant! Om inte annat så insåg man hur extremt otränade smaklökar man har! Vi provade fyra viner och nu vill jag köpa allihop! De var så goda, på olika sätt. Bäst var dock ett Amaronevin vi testade sist. MMM, det ville vi alla ha mer av! :-)
Efteråt så gick vi- vi var tio tjejer- hem till en av tjejerna och fortsatte dricka vin samt prata väldigt mycket tjejsnack. Jättetrevligt!
Jag sov över och det var skönt att få sova helt ostört! Det enda som var störande var väl att Claes ringde och ville veta när jag skulle komma hem och meddelade att jag helst fick vara hemma till halv ett för då skulle han vilja träna med en kompis. Märkligt att han alltid är så ivrig att få hem mig när jag väl sover borta....
Ikväll ska vi ha Uffe och Martina på middag. Det ska bli kul, vi har inte träffats sen i somras när de hälsade på oss i Simrishamn! Förr umgicks vi väldigt mycket, men nu känns det som man aldrig hinner med dem. Trist! Men ikväll får vi ju äntligen ses lite igen.
Ha en fin helg!

1 kommentar: