tisdag 20 november 2012

Ljus i mörkret.

Blev så inspirerad av den här bilden på Ikeas sida Livet hemma! Vill verkligen göra något liknande på vår trapp nu i vintermörkret. Fast det är ju mer höstrusk är någon vinter ute än så länge... hörde på Nyhetsmorgon- tror jag- någon som  sa att snön skulle komma till Lucia och det passar ju perfekt! Då får jag snö till min födelsedag som det alltid var när jag var liten. :-)

Ikväll har jag varit ute och ätit med de flesta från "syjuntan". Jättetrevligt! Oftast träffas vi hemma hos någon av oss, men ibland behöver man få komma ut och göra något annat. Särskilt nu när i alla fall jag bara går hemma hela dagarna. 
Förra fredagen var jag i Ullared igen. Skulle hålla i slantarna den här gången, men misslyckades kapitalt! Dock till Claes fördel, det var han som fick typ en helt ny garderob! Ändå klagade han över hur dyrt det blev... Män! ;-)
Vi har fått en tidig julklapp av min mamma; städhjälp! Inte av henne personligen, men hon har lovat betala för ett halvårs städhjälp från en firma. Igår var första gången de var här och städade. Det var en väldigt ung, liten tjej som verkade ganska blyg och det kändes lite pinsamt att hon skulle städa typ hela vårt hus! Behöva städa våra toaletter... men det är ju hennes jobb som hon valt själv- antar jag. Det blev jättebra i alla fall och nu är jag bara superglad att vi valde att ta hjälp! Om ett halvår är väl grabbarna så pass stora att vi tycker att vi klarar att sköta städningen själva så då är det ju bara att säga upp det. Men tack mamma, en underbar julklapp!
Nu ska jag sova. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar