tisdag 3 juli 2012

Jag har en dröm.

http://media1.redcatsnordic.com/ellos//images/products/pr/ells_1209/ells_1209808_M.jpg
Herregud, vilken stor bild det blev! Vet inte hur jag ska få den mindre...
Är i alla fall väldigt sugen på att fixa lite hemma, vår soffa skulle verkligen behöva ett "ansiktslyft"! Vi har fått den- eller faktiskt dem för det är två- av Claes bror och de är så slitna att det blivit hål i ett par dynor... inget ett överdrag från Ellos inte skulle fixa! Ingen vits med att köpa nya soffor nu när pojkarna är så små. Ett överdrag är ju smidigt att tvätta också. Sedan kan man ju debattera om färgen... vi skulle vilja ha vitt, men är det himla dumt? Skulle vara så snyggt, men varenda fläck syns ju förstås. Det är ju som sagt inte så svårt att tvätta ett överdrag dock. :-) Lampan i hörnet är väldigt snygg också tycker jag och så skulle man ju vilja ha lite nya kuddar, kanske någon ny pläd, hemskt gärna ett nytt soffbord och det ena med det tredje som man säger..! Åh, det kliar i fingrarna efter att få greja! Inte bara med vardagsrummet utan pojkarnas rum med. Riva ut och börja om! Om man bara vore gjord av pengar eller hade guldbyxor. :-)
Jo, sådant drömmer jag om. Förmodligen för att jag inte hinner ens städa lite vanligt nu när jag är ensam med pojkarna på dagarna. Helt ärligt så är jag utled på att vara själv nu! Vill faktiskt att Claes börjar vara hemma också, men så har han en ny tjänst på jobbet som han måste sätta sig in i och det är lite kaos där för en kille har slutat och dumpat flera kunder på Claes. Jag är bara en aning irriterad över att de sätter en nybliven tvillingpappa i skiten!
Nu ska jag släppa det för tillfället och tänka positivt. Det är bara typ fyra veckor kvar till Claes semester och då drar vi till Simrishamn. Snart är det allsång på Skansen också, det är sommar det! :-)
Vi hörs! Bye, bye now!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar