söndag 1 juli 2012

Aktiverar mig mer.

Hej hej!
Ursäkta mina glesa inlägg. Det händer mycket nu både eftersom jag har hand om pojkarna och så är det ju sommar och man hittar på saker hela tiden så det blir inte av att jag skriver här. När jag väl har tid brukar jag vara för trött! :-)
Är lite deppad över att Jack haft sin hosta nu i fem veckor, imorrn går vi in i den sjätte! Trots att vi varit på läkarbesök och fått ventoline. Det är visserligen "bara" luftrörsvidgande och gör ju inget för hostan, (förutom att han lättare kan hosta upp slemmet då), men det blev bättre ett tag och nu är det som att det kommit tillbaks plötsligt! Jag vet inte om det beror på att vi endast ger honom till kvällen nu, från början var det morgon, lunch, kväll. Suck, det är smolket i min bägare!
Annars har jag haft en rolig midsommar med fint väder nästan hela dagen! Vi var i Röttle by och det är verkligen perfekt midsommarmiljö! Röda stugor, får som bräker och massor med grönska!
Jag har också träffat lite mer folk på sistone, t.o.m åkt till en kompis med pojkarna alldeles själv! I fredags var jag på tjejfest och igår var vi hos Mia och Henrik på kvällen. De bjöd på tacos- (önskemål från Henriks son)- och jordgubbar till efterrätt. Jag var dock rätt sliten efter tjejfestkvällen och typ somnade i deras soffa medan vi satt och pratade! Pinsamt...
Nu kom Claes tillbaks från sin mamma, han har hjälpt dem installera en dator. Så nu är det kvällsmatsdags! :-)
Skriver mer och lägger ut lite bilder en annan dag, ha det gott!

1 kommentar:

  1. Att vara småbarnsföräldrar är inte lätt men det kommer att hända något inom ett år. När man är mitt uppe i allt detta ser man inget slut men det kommer..... Hoppas du får sova emellanåt för att hämta krafter. Kram vännen!

    SvaraRadera