torsdag 9 juni 2016

Frustrerad.

http://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?objektID=1565060
Såg den här länken till min f.d grannes hus som är till salu.
Har ju vetat om att hon gått bort i cancer ett tag, men när jag såg bilderna på det tomma huset slog det mig och gjorde så ont. Det slog mig hur obarmhärtigt och oåterkalleligt livet förändras och hur man förlorar fina människor som betytt mycket för en.
Det är ju inte alltid av ondo som livet förändras, men just detta var det.
Har själv mått mycket bättre på sista tiden än jag gjort på länge och hittat glädje samt energi till mitt liv, men jag är fortfarande bräcklig och kan snabbt tappa balansen, så att säga.
Finns vissa saker som gör mig frustrerad i mitt liv- som att jag ibland kan känna mig så ensam när jag har barnen. Att komma hem med dem efter en dag på jobbet, ställa mig vid spisen för att ordna kvällsmat medan de ropar på mig hela tiden och ska ha hjälp med än det ena och än det andra, att göra kvällsrutinerna, att få iordning både dem och mig på morgonen, att hitta på nåt kul att göra med dem på helgen- ensam. Hela tiden. (Har ingen att planera helgen ihop med, menar jag.) Jag har mamma som gör mycket med mig och pojkarna, som hjälper mig efter bästa förmåga och jag är jättetacksam för, men tänk om jag kunde göra kvällsmat medan någon annan kunde hjälpa pojkarna med det de behöver under tiden. Det tömmer snabbt mitt energiförråd och gör mig frustrerad för jag orkar inte vara den mamma jag vill vara! Finns väl alltid de som har det värre och kämpigare, men det är min frustration just nu!

1 kommentar:

  1. Jag förstår din frustration! Är övertygad om att du är en toppenbra mamma och att dina barn inte märker din frustration! Stor kram till dig!
    / Camilla

    SvaraRadera