torsdag 30 april 2015

Lite egentid.

_MG_0642_liten
Sitter vid datorn och kollar bloggar. Sambon är inte hemma och barnen skulle farmor hämta. Hittade en blogg som heter hurbrasomhelst och innehöll en massa recept på god och nyttig mat. Blev sjukt sugen på de här pannkakorna!
Är helt sliten, har jobbat och det har varit galet mycket folk! De har fått lön och imorgon är de flesta lediga. Även jag faktiskt, men det bara föll sig så med mitt schema. Känns som att jag bara jobbar alla helger det är någon typ av högtid och får aldrig fira något själv, typ.
Ja, ja, hoppas ni har en trevlig valborgsmässoafton!

1 kommentar:

  1. goddagshälsningar till er alla vänner här ute och läser den här kommentaren just nu bör ni vara mycket lyckliga att komma över för att läsa denna goda nyhet om mitt livs vittnesbörd.
    Jag heter Moin Khan från Saudiarabien;
    Han har kallat en muslimsk kraftfull Healder Spell Caster, han heter Dr.Oduduwa. Jag har aldrig haft en kärleksförtryck tidigare men på grund av den kärlek jag har till min ex fru vill jag ha henne tillbaka med alla möjliga medel.
    Dr.Oduduwa e-postadress som anges av min vän {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com} detta skickar jag ett hälsningsmeddelande för att låta honom veta min avsikt att kommunicera med honom. I mitt e-postmeddelande förklarade jag alla relationsproblem till min ansikte
    Dr.odu förstod och sa att han skulle hjälpa mig att föra tillbaka henne inom sju dagar. Jag var skeptisk till en början, men jag trodde honom för att han är en man i sitt ord.
    Jag tillhandahåller alla nödvändiga stavningsingredienser.
    bara den andra dagen för kärlek stava förtrollningsbön. Jag fick ett telefonsamtal från min ex fru, hon talade snyggt och hon var ledsen för att hon lämnade mig länge, att hon är redo och villig att återvända hem för att bo hos mig. Jag var så glad i mitt hjärta och accepterade hennes ursäkt och hon lovade att komma hem de kommande två dagarna.
    Idag delar jag mitt livsvittnesbörd. Men jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa kärlek stava för att hjälpa dig återställa en förlorad partner, Love spell för att stoppa skilsmässa domstolsförfaranden, Love magiska trollformler för att få tillbaka ex man eller hustru. också en del muslimska örtmedicin för god hälsa och stark erektion, örtmuslim Talisman ring för makt, berömmelse och rikedom.
    prova idag och ditt äktenskap kommer att fyllas med kärlek, omsorg och förtroende mer än någonsin tidigare.
    här är Dr.Oduduwa personliga WhatsApp-nr: +79268011965

    SvaraRadera