tisdag 2 december 2014

Inspiration i mörkret.

Sitter megaförkyld och trött framför datorn och googlar på böcker med tips för hälsan samt bloggar på samma tema. Känns som jag jämt, jämt, JÄMT är trött, hängig och/eller sjuk och nu har jag fått nog! I det här extremgrå vädret blir man ju inte särskilt pigg eller lycklig, men då tänker jag att t.ex rätt kost kan få en att må bra inifrån och ut. :-)
http://www.adlibris.com/se/bok/halsokick-smoothies-juicer-och-snacks-att-ma-bra-av-9789113058542
http://www.adlibris.com/se/bok/yoga-girl-9789174244588
Det här är två böcker jag vill "sätta tänderna" i. Bilderna i Rachel Bråthens bok gör att man kan höra vågorna slå mot stranden och känna sanden mellan tårna. Då måste man ju bara må bra!
Recepten i Marita Karlssons bok är kanske inte alltid så lätta att få till när man bor i en mindre stad och inte har tillgång till all hälsokost, men mycket av det kan man nog lösa.
Men nu under december ska jag försöka tänka att jag främst ska må bra psykiskt och njuta av varje dag vi närmar oss julen. Göra mysiga saker med barnen och sambon. Med vänner och familj.
Lördagen som kommer ska jag och några vänner ha vårt sedvanliga julmys med julklappslek och troligen mycket skratt. :-) Längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar