måndag 8 oktober 2012

Vad jag ville säga:

Vad är det med Blogger?? Jag la över två bilder från en blogg i förra inlägget och sedan gick det inte att skriva för det gick inte att placera markören någonstans så jag kunde påbörja en rad. Sådant blir jag så förbannad på! Det ska bara funka, precis som bilar!
Men apropå förra inlägget så har jag kollat på en blogg med adressen advancedstyle.blogspot.com och där finns en massa coola bilder på modemedvetna gamlingar. Eller så har de bara en väldigt egen, cool stil. :-) Så himla kul idé tycker jag att starta en blogg med det temat. Och i New York måste det ju vara väldigt tacksamt, det skulle liksom inte funka i den lilla "hålan" där jag bor.
På sista tiden har jag blivit så sjukt intresserad av mode och att klä sig dels efter sitt hjärta, men också tänka på sin kroppsform. Jag har väl länge gillat kläder och att shoppa, men nu som först har jag börjat inse att det är rätt bra att handla sådant som funkar ihop och tänka över vad man redan har i garderoben. :-) Det tog bara 35 år...
Nu när jag är mammaledig känns det nästan som jag shoppar mer än innan. Det är ju så lätt att klicka hem saker på nätet... till Claes stora fasa! (Jag handlar ju faktiskt till pojkarna också.) Med tanke på att ekonomin blir lite ansträngd när man går hemma så är ju det konstigt att jag faktiskt kan shoppa så mycket. Fast jag måste nog lägga band på mig, det är bara så kul och ett lätt sätt att roa sig när man tycker det är lite segt att just bara gå hemma.
Ja, ja... i helgen ska jag på 25-års fest och det ska bli skitkul! Inte tänker jag på att hon som fyller är tio år yngre än mig, men shit hon är verkligen det! Lite hatar jag henne. ;-)
Nu ska jag slappa lite framför tv:n. Ha det fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar