lördag 18 augusti 2012

Allt går så fort!

Hallå alla hängivna läsare! ;-)
Jag har haft fullt upp med att njuta av Claes semester så inte har jag hunnit skriva nåt här!
Första veckan var vi i Simrishamn och det var helt underbart! Fantastiskt väder och det är ju så himla mysigt där och omkring. Vi fick besök en dag av kompisar. De är rätt nygifta så vi bjöd dem på middag på kvällen. Det var så ljummet att vi kunde sitta ute i stort sett hela kvällen. När de skulle hem dagen därpå hade de en jäkla otur! Först fick de punka på bilen och blev fördröjda ett par timmar innan de kunde åka och när de väl kommit iväg blev de påkörda bakifrån så pass hårt att hon fick spendera natten på Kristianstads sjukhus och han fick ta deras barn o jaga rätt på nåt boende!
Nu mår alla bra dock.
Vi har varit en helg i Stockholm, under Pride-firandet. Det har gått så bra med pojkarna hela tiden! De har nästan verkat tycka att det är kul att resa också.
Nu börjar de bli stora- typ! Sju månader blev de igår, Max har fått två tänder i underkäken, de äter riktig mat utan problem och är så aktiva! De älskar att sitta i den gå-stol vi har. Måste skaffa en till!
Ikväll kommer Henrik och Mia hit. Mycket trevligt!
På måndag börjar Claes jobba igen. Varken han eller jag tycker det känns speciellt bra... Men han ska börja vara hemma varje fredag under hösten och ett bra tag framåt. Kul!! :-)
Jag skriver mer en annan dag och kanske lägger upp lite bilder med. Kram på er!

1 kommentar: