torsdag 21 juni 2012

torsdag 14 juni 2012

Märkligt...

I förra inlägget la jag upp en trailer till This must be the place och av någon helskum anledning kom den med tre gånger och jag kunde inte skriva någon text!
Filmen är väldigt speciell, men jag älskar ju Sean Penn! Han är alltid så grym i sina roller! Gillar man lite konstiga, annorlunda filmer som berättas långsamt med snyggt foto så är det här filmen man ska se! :-)
Skriver mer en annan dag.

This Must Be The Place (2011) - Official Trailer [HD]



måndag 11 juni 2012

Gääääsp!

Ligger i sängen och är så gräsligt trött! I Två veckors tid har nattsömnen blivit störd av jacks hostande och vi är inne på tredje veckan med hosta... Dessutom verkar Max åkt på det nu. På BVC sa de att det inte finns mycket att göra. "höj huvudänden på sängen". Jaha, och om det inte tycks hjälpa då? Suck! Ska ringa igen imorrn, men det är väl så att man bara får vänta ut det... Tycker så synd om pluttarna! Det verkar så jobbigt för dem. Men under dagarna är de ändå pigga för det mesta så de verkar ju inte lida så jättemycket av sömnbrist. Roligare inlägg än så här blir det inte denna gången. Är för trött för att engagera mig. God natt! Håll tummarna för att jag får sova åtminstone tills de vaknar för att äta runt fyra på morgonen...

torsdag 7 juni 2012

En bra vecka.

Todelooo!
Den här veckan har faktiskt varit riktigt bra- om man bortser från alla sömnlösa nätter p.g.a Jacks hosta!
I måndags när Claes kom hem var han lite hemlig. Han sa att han varit förbi sin mamma på vägen hem och undrade när pojkarna skulle matas igen. Jaha, tänkte jag, nu ska han iväg och träffa bandet eller något och så har han fixat så att farmor kommer och hjälper mig.
-Nä, det är du som ska iväg. Svarade han till min stora förvåning! Mina kompisar Emma och Cissi hade tagit hem en tjejkompis till Cissi som masserar och ville bjuda mig på det! (Vi var hos Emma.) Så himla gulligt av dem! Jag blev superglad och supermörbultad av den här tjejen som var rejält hårdhänt! Men det behövdes verkligen, tack goa, fina ni!
Efter massagen gick vi till ett italienskt pastaställe och det bjöd Emma på! Åh, så bortskämd jag kände mig! :-)
På tisdag kväll var jag på "syjunta" igen. Alla utom en tjej kunde komma och det var barnfritt så när som på dottern till hon vi var hos. Dessutom passade ju pappan henne. :-) Lisa- värdinnan- bjöd på megagod jordgubb- och rabarberpaj! Jag, Anna, Maria och Sofia åt med god aptit. Så himla trevligt och skönt att komma hemifrån en stund! Både i måndags och tisdags då. Bara en massa vuxenprat, faktiskt, inte så mycket barnsnack ens på "syjuntan".
Idag var jag ute och gick med Martina och Bonnie. Ja och så pojkarna då. Mycket trevligt att de flyttat hit så vi kan träffas mer!
Igår var det ju nationaldagen och Claes var därmed ledig vilket innebar sovmorgon för mig och att vi hjälptes åt med pojkarna hela dagen. Det är så underbart och jag älskar när vi är tillsammans hela familjen! Det märks att Jack och Max mår som bäst när både jag och pappa är med. Jag mår också som bäst då. :-) Vi somnade i sängen allihop från typ åtta på morgonen till elva. Ett tag låg jag och tittade på mina tre pojkar och bara kände sådan kärlek och lycka! Låter ju lökigt, men så var det.
Så har min vecka sett ut hittills. Hur har er varit? Kram!

måndag 4 juni 2012

Tufft att gymma.

 Hej hopp! Här kommer några bilder från när pojkarna "gymmade" i varsitt gym för första gången.
Spana in sumobrottaren Jack till vänster! :-)
 Först var det väldigt spännande och roligt...
 ...tyckte både Jack och Max.
 Sedan blev de helt slut och somnade så gott!
Så ser livet ut när man är bebis.
Jaha, måndag igen! Herregud, vad händer med helgerna och veckorna?? Den här helgen bara svischade förbi, men vi hade mycket trevligt! Vi var bjudna på lunch och födelsedagsfirande hos och för mamma. Magnus var hemma också och vi åt först smaskig lax och sedan två(!) mumsiga tårtor till efterrätt. Pojkarna var inte på sitt bästa humör dock så det blev några avbrott både under lunchen och efterrätten, men det får man ta! 
Igår fick vi ett infall och bjöd över farmor med sin sambo. Han har fyllt år också så vi grattade honom med en liten present och fika. Det hade ingen av dem väntat sig och då blir det ju extra kul! :-) 
Vi har f.ö bokat resa till Österlen nu, vi ska bo i en lägenhet nära Simrishamn och det ska bli jättekul att komma iväg lite! Jag har varit lite nojig för det när man nu ska resa med två barn, men tror ändå det kommer gå fint!
Nu är det matdags igen. För pojkarna, alltså. Kram på er!