fredag 27 april 2012

Lite av varje.

 Hej hej! Ovan ser ni yngste kusinen och Jack som myser lite. De var förbi oss idag en sväng och äldste kusinen fick hålla Jack i famnen. Max sov när de var här. :-) (Om ni undrar varför Jack har olika body´s på sig beror det på att det skedde en kiss-olycka mellan fotograferingarna...)
 Jag vill också bara visa en bild från den jobbfesten jag var på, ett "alla i soffan"-kort. Det är numera obligatoriskt på de fester som min kompis Emma är med på. Hehe! Dock sitter nog inte ens hälften av oss i soffan...
Idag åkte Claes och jag med tvillingarna till stan, för det skulle vara något som kallas bondens marknad och vi tänkte att det kan ju vara lite mysigt. Fast det var bara fem "knallar" som stod uppställda och i stort sett folktomt så det var lite fadäs... Vädret var fint dock, men blåsigt! Vi gick först till Bageriet för att äta frukost och eftersom vi hade grabbarna i vagnen satt vi ute, men helsike vad kallt det var! Jag förfrös nästan örsnibbarna! Måste ändå säga att kaffe alltid smakar bäst utomhus.
Det blev en liten vända på sta´n och jag shoppade både på Monki och Lagerhaus. Handlade oerhört nödvändiga saker som presentpapper, presentsnören och en lunchlåda till Claes som ju börjar jobba på måndag igen. (Stort ogilla på det!) Det var jättekul att komma ut lite i alla fall och ikväll ska vi till Henrik och Mia som ska bjuda på grillat. Imorrn kommer kanske ett annat par till oss, men det är inte säkert än, de skulle visst plantera skog och visste väl inte hur lång tid det kommer ta...
Nu ligger Max och ropar på oss i soffan. Han är nog hungrig. Han gråter inte utan gör små rop som verkligen låter som försök att ropa oss till sig. Hihi!
Ha det fint, får se när jag skriver igen! Puss o kram!

fredag 20 april 2012

torsdag 19 april 2012

Good morning !

Good morning ! by lucia and mapp
Good morning !, a photo by lucia and mapp on Flickr.

Visst längtar man efter sommaren? Och den här bilden gjorde ju inte min längtan mindre! Åh, jag vill kunna sitta ute och äta frukost, det är så mysigt!

tisdag 17 april 2012

Lite tankar och så...

Hej hej! Allt väl? Själv mår jag fint och grabbarna med. Idag fyller de tre månader! Jag var t.o.m vaken vid tre imorse, vilket var den tiden Jack kom ut. Känns otroligt att tre månader kan gå så fort och ändå längtar jag hela tiden efter att de ska bli större så de förhoppningsvis sover mer på nätterna och man kan ge annat än ersättning. Samtidigt blir jag redan nostalgisk när jag tänker på neo-tiden och hur små de var då! De är gigantiska nu jämfört med då. Imorrn ska vi till BVC och dels ta vaccinationssprutor och så ska de väl vägas samt mätas. Jag ser inte fram emot sprutorna, men vill veta vad de väger nu, tror nämligen att de är rejält tunga! Alltså, det känns ju att de lägger på sig... :-)
När jag var hos min kompis Emma för att fira hennes dotter så utbrast hon; vad ger ni dem att äta?? Hehe! Välmående är de, minst sagt.
I lördags var jag faktiskt på fest! Nykter dock, men det var jättekul! Det var en jobbfest och så himla kul att träffa alla! Det ger skön energi att komma iväg lite från bebislivet. En tjej sa att hon ville jag skulle komma tillbaks till jobbet för jag är roligast och den som pratar mest med henne. Tack, gullet, det värmde verkligen, du vet vem du är. :-)
Vet ni, mina ben är ludnare än på barna hedenhös tid! Tänkte att när jag låtit det gå så här långt kan jag ju vaxa dem. Så slipper jag raka, vilket är så trååååkigt! Långa, svarta hårstrån ska tillintetgöras! Moahaha! Ska bara boka tid. intressant, va?
Vi hörs en annan dag! Kram på er!

fredag 6 april 2012

Bild-bombning!

 Fina Carro sitter med båda pojkarna i sin famn och åtminstone Max verkar trivas. Jack ser mest ut att fundera över vem han hamnat hos. :-)
 Här gosar de lite med varann.
 Jag ligger i soffan med båda på mig. Jack sover och vill som
vanligt ha så konstig liggställning som möjligt.
 Som sagt, ju konstigare desto bättre. :-)
 Max som sover gott.
Och slutligen Jack som håller min hand.

onsdag 4 april 2012

Jag lever faktiskt!

Halloj! Hur är läget? Själv är jag trött och lite sliten, men det går bättre och bättre dag för dag. Förlåt alla ni som bara har ett barn, men shit vad lätt ni har det! Och då har vi ändå bara ett extra, hur tänker de som har typ åtta-tio barn?! Det är skitjobbigt, man sover typ ingenting och hinner framför allt inte något annat än bara passa och mata barn! Jag älskar mina pojkar, missförstå mig rätt, är väldigt lycklig över dem, men hade jag vetat hur tufft det skulle vara så hade jag nog tänkt mig för... :-) men det blir ju lättare när de blir äldre och nu har vi börjat få lite respons från dem i form av leenden. Då smälter man ju!
Claes är hemma april ut och sedan får jag klara mig själv, typ. Känns skitläskigt! Försöker tänka positivt och inte oroa mig över det redan, men det kommer nog bli jobbigt när man är van att vara två dygnet runt som hjälps åt. Så jag tar tacksamt emot all hjälp jag kan få, det är bara att hälsa på hur mycket ni vill fr.o.m maj! :-)
Just nu sover pojkarna, vi har babyvakt på och den har nyss haft ett par utslag så det kan vara någon av dem som är på väg att vakna. De ligger i sovrummet på ovanvåningen och vi sitter i vardagsrummet på nedervåningen. De äter fortfarande med ca tre timmars intervall, fyra ibland om vi har tur... Och vi matade dem vid sju sist så de blir nog hungriga snart.
Hoppas det händer jättemycket den här månaden, som att de börjar sova längre på nätterna så blir det lättare för mig sen. Usch, vad jag gnäller, men det hade ni också gjort!